Vakantie studio prijzen

 

Vakantie studio Eijsden beschikt over 3 studio's. U kunt bij ons boeken al vanaf 2 overnachtigingen. Let op!                                       In het hoogseizoen minimaal 3 overnachtigingen (1 mei tot 17 september).

 

Verhuur aan bedrijven die regelmatig terug keren in onze accomodatie, informatie en prijzen in overleg.

Bij aankomst ligt in de koelkast een stukje limburgse vlaai voor u klaar. Lekker voor bij de koffie/thee!

Reserveren

Het maken van een reservering is heel makkelijk. U kunt bellen met +31(0)6 23121946 (Ingrid / Ingmar) of mailen naar info@vakantiestudioeijsden.nl. Vermeld in de mail uw contactgegevens met telefoonnummer, de gewenste aankomstdatum en vertrekdatum, het aantal personen en uw aanvraag zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. U ontvangt een ontvangstbevestiging met alle informatie betreffende uw aanvraag reservering.

Aanbetaling

Om uw boeking te kunnen bevestigen, verwachten wij van u een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag die u per bankoverschrijving kunt doen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal personen en de duur van uw verblijf. Deze gegevens zullen opgesomd zijn in de ontvangstbevestiging van de reserveringsaanvraag. Wanneer de aanbetaling van u is ontvangen zal er een definitieve reserveringsbevestiging per mail naar u worden gestuurd. Let op! Uw boeking is pas bevestigd op het moment dat wij uw aanbetaling hebben ontvangen èn u de definitieve reserveringsbevestiging per mail van ons heeft ontvangen. De check-in en check-out tijden zullen vermeld zijn op de definitieve reserveringsbevestiging.

                                                                                         Annuleringen

Bij een annulering een maand voor de gereseveerde datum krijgt u uw 50% aanbetaling geheel terug gestort op uw bankrekeningnummer. Korter annuleren dan een maand, zult u de aanbetaling ( 50% van het totaalbedrag ) verliezen, deze is dus niet terug te vorderen. De resterende 50% brengen we niet meer in rekening. U kunt hier eventueel een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij voor afsluiten, dit is niet bij ons mogelijk. Wanneer u een boeking maakt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

In/Uitchecken

Inchecken vanaf 15.00 uur tot  20.00 uur (of in overleg). Als u eerder aankomt kunt u alvast uw auto parkeren. Bij aankomst in de accomodatie, dient u het resterende bedrag contant te betalen. Uitchecken op de dag van vertrek graag voor 11.00 uur.

Roken

Onze gehele accomodatie is rookvrij. Maar u heeft wel de gelegenheid om buiten “droog” een sigaret te roken.

 

Optionele service

Zou u bij langer verblijf u studio door ons  nog eens extra willen laten schoonmaken?  Dat kan altijd in overleg. 

De kosten zijn € 35,00 per studio.