huisSAM_2156

Een prettig verblijf

Noem het 'regeltjes' of 'algemene voorwaarden', wij noemen het samen enkele afspraken maken samen om zo een prettig verblijf te creëren voor onze gasten.

Tijdens uw verblijf

Van u wordt verwacht, dat u de accommodatie en de inrichting ervan met zorg behandelt. Bepaalde specifieke regels en afspraken betreffende de accommodatie en de omgeving dienen te allen tijde gerespecteerd te worden. Daarbij wordt er van u verwacht dat u in goede harmonie met de buren in de accommodatie verblijft. Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de uitrusting ervan, dient u ons hiervan direct op de hoogte te stellen. U zult verantwoordelijk worden gehouden voor de eventuele schade, die is veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan tijdens uw verblijf. Tijdens uw verblijf zijn uw gasten in de accommodatie uw verantwoordelijkheid. In geval van nood kunt u contact opnemen met +31 (0)623121946(Ingrid en Ingmar) of alarmnummer 112.

Een huishoudelijke mededeling

Steengrillen en/of gourmetten is niet toegestaan in onze accomodatie. De reuk blijft veel te lang hangen in de kamer en het brandalarm reageert op de rook, waardoor deze tegenlijk afgaan.  Bovendien moet u ook in deze ruimte slapen.( alvast bedankt voor uw begrip)

Uw tijdelijke buren

Wij vragen u om uw buren te respecteren. Maakt u a.u.b. geen lawaai na 22.00 uur 's avonds. De hoofdboeker is tijdens het verblijf in de accommodatie verantwoordelijk voor het gedrag van de andere gasten, die eveneens in de accommodatie verblijven.

Aantal gasten

De boeker moet ons op de hoogte stellen van het aantal personen met betrekking tot de boeking. Het aantal personen dat de accommodatie betrekt kan niet groter zijn dan aangegeven in de definitieve reserveringsbevestiging, tenzij anders overeengekomen.

Huisdieren

Deze zijn helaas niet toegestaan.

Onze  vakantie studio zijn allemaal rookvrij.

Maar u heeft wel de gelegenheid om “droog” een sigaret te roken.

Schoonmaak

De accommodatie zal voor uw aankomst schoongemaakt worden. Wanneer u aan het einde van uw verblijf de accommodatie verlaat, is het uw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen, dat de accommodatie netjes wordt opgeleverd. Mocht u tijdens uw verblijf schoon bedlinnen en handdoeken willen hebben, kan dit tegen een vergoeding.

Annuleringen

Bij een annulering een maand voor de gereseveerde datum krijgt u uw 50% aanbetaling geheel terug gestort op uw bankrekeningnummer. Korter annuleren dan een maand, zult u de aanbetaling ( 50% van het totaalbedrag ) verliezen, deze is dus niet terug te vorderen. De resterende 50% brengen we niet meer in rekening. U kunt hier eventueel een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij voor afsluiten, dit is niet bij ons mogelijk. Wanneer u een boeking maakt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Aansprakelijkheid

De eigenaar van de accommodatie kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik en verblijf in de accommodatie, zoals schade door beschadigingen, verzekering, verlies wegens brand en criminele activiteiten. Dit alles zonder enige beperking.

Onze website

We doen ons uiterste best om de juistheid en de beschikbaarheid van de accommodatie up to date te houden.

Deze voorwaarden beïnvloeden de statutaire rechten van de consument niet.