huisSAM_2156

Vakantie studio prijzen

 

Vakantie studio Eijsden beschikt over 2 studio's. U kunt bij ons boeken vanaf minimaal 3 overnachtigingen.

 

  • Studio (1) eerste verdieping is geschikt voor maximaal 2 personen. Klik hier voor info en prijzen.
  • Studio begane grond is geschikt voor maximaal 2 personen. Klik hier voor info en prijzen.
(Nieuw) Contactloos inchecken
Reserveren

Het maken van een reservering is heel makkelijk. U kunt ons bellen +31(0)6 23121946  of mailen naar info@vakantiestudioeijsden.nl. Vermeld in de mail uw contactgegevens met telefoonnummer, de gewenste aankomstdatum en vertrekdatum, het aantal personen en uw aanvraag zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. U ontvangt een ontvangstbevestiging met alle informatie betreffende uw aanvraag reservering.

Aanbetaling

Om uw boeking te kunnen bevestigen, verwachten wij van u een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Wij verzoeken u vriendelijk om de aanbetaling te voldoen binnen 3 dagen na het ontvangen van de reserveringsmail. Wanneer de aanbetaling van u is ontvangen zal er een definitieve reserveringsbevestiging per mail naar u worden gestuurd. Let op! Uw boeking is pas bevestigd op het moment dat wij uw aanbetaling hebben ontvangen en u de definitieve reserveringsbevestiging per mail van ons heeft ontvangen. De check-in en check-out tijden zullen vermeld zijn op de definitieve reserveringsbevestiging.

                                                                                         Annuleringen

Bij een annulering één maand voor de gereseveerde datum, dan ontvangt u uw aanbetaling geheel terug. Bij het annuleren korter dan één maand, zult u de aanbetaling verliezen, deze is dus niet terug te vorderen. De resterende 50% brengen we niet meer in rekening. U kunt hier eventueel een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij voor afsluiten, dit is niet bij ons mogelijk. Wanneer u een boeking maakt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

In/Uitchecken

Inchecken vanaf 15.00 uur tot  20.00 uur (of in overleg). Als u eerder aankomt kunt u alvast uw auto parkeren. Uitchecken op de dag van vertrek voor 11.00 uur.

Roken

Onze gehele accomodatie is rookvrij. Maar u heeft wel de gelegenheid om buiten “droog” een sigaret te roken.

 

Optionele service

Zou u bij langer verblijf u studio door ons  nog eens extra willen laten schoonmaken?  Dat kan altijd in overleg. 

De kosten zijn € 40,00 per studio.